winnen sinterklaas prijsvraag

Maak kans op een Gouden Blokboekje (voor in de schoen)

Gouden Boekjes, wie is er niet groot mee geworden? Wil je er ook eentje hebben voor in de zak van Sinterklaas? Doe dan mee met onze winactie, want wij geven er eentje weg!

Maak kans op een Sinterklaas-slab van Liv'it Baby

Het is bijna zover: over een week is het pakjesavond! Wij tellen af met een leuke winactie, want in samenwerking met Liv’it Baby mogen wij twee geweldige Sinterklaas-slabbers weggeven! Doe je ook mee?
winnen sinterklaas prijsvraag

Winnen voor baby's: maak kans op een bijtring

Baby’s ontdekken de wereld met hun mond. En dus bijten ze op alles op wat ze te pakken kunnen krijgen. Op zoek naar een leuk Sinterklaascadeautje voor een baby? Dan is een bijtring altijd goed. Leuk: SintSelectie.nl mag er eentje weggeven van VoorDeHummelkes! Lees snel verder.
sinterklaas thuis versiering slinger

Hij komt, hij komt: de leukste versiering voor Sinterklaas

Nog maar een paar nachtjes slapen en ze zijn weer in Nederland: Sinterklaas, zijn paardje Amerigo en Zwarte Piet. Maak het gezellig in huis met bijvoorbeeld een mooie pepernotenschaal van Blond Amsterdam, een geweldige slinger van Meri Meri en de leuke Sinterklaas-collectie van de HEMA. Welkom, Sinterklaasje!
zeeman winactie sinterklaas prijsvraag

Winactie: toffe shirts voor hulppietjes van Zeeman

Het ging razendsnel met de sinterklaascollectie van de Zeeman en inmiddels liggen de kersttruien alweer in de winkels. Was je net te laat en wil je toch nog graag zo’n gaaf shirtje scoren voor 5 december? Dan hebben wij leuk nieuws, want SintSelectie.nl geeft drie items weg!
schoenkadootjes schoencadeaus sinterklaas

Schoencadeautjes tot 5 euro: 42 verrassend leuke tips

Wat geef je een kind als schoencadeautje? Tip: maak het niet te gek. Dat is nergens voor nodig, want ook een zakje chocolademunten, een setje stickers of een klein boekje doen het al prima als cadeautje.
zwartwit cadeautips monochroom kadoos

De leukste zwart-wit cadeaus voor monochrome mama's

Een zwart-wit interieur blijft populair, ook voor de babykamer. Wat geef je cadeau aan monochrome-liefhebbers? Wij geven je 30 leuke tips voor zwart-wit cadeaus.